Rejsetyper

Odense Turistbus bringer jer hele vejen til jeres destination.
Læs mere om vores busser - vi matcher altid den perfekte bus med jeres rejse eller tur.

 • Erhverv og virksomheder

  Bliv kørt til konferencer, virksomhedsbesøg eller lufthavnen.

  Vi dækker et meget bredt spektrum af opgaver, når det kommer til persontransport for det danske erhvervsliv. Du kan stå overfor mange forskellige udfordringer, når det kommer til transport i forbindelse med din virksomhedsvirke, både akut opstået eller skemalagte. Vi løser selv de mest komplicerede befordringsudfordringer både i dag- og nattetimerne.

  Skal alle virksomhedens ansatte transporteres på messe, til konference eller på social firmaudflugt, så kan vi indsætte en bus eller flere, der matcher behovet.
  Måske I har udenlandske forretningsforbindelser på visit, som skal transporteres fra lufthavnen og til hotel eller ud til jeres virksomhed, dette kan arrangeres, som I ønsker.
  Alle vores chauffører bærer uniform, og taler dansk og engelsk.

 • Daginstitutioner

  Vi er gode til børn og barnlige sjæle – kom på udflugter i børnehøjde.

  Vi har ofte Danmarks yngste medborgere med på tur, og vi elsker det næsten lige så meget som de gør. Vores personale er gode til kommunikation i børnehøjde, og forstår sig på,, at transport med de mindste størrelse ikke altid forløber som forventet. Transport af børnehaver, vuggestuer og dagplejere, er noget af dét, vi tager meget seriøst, og selvom der skal være plads til sjov og ballade, så går vi aldrig på kompromis med sikkerheden.

  Alle vores busser overholder gældende sikkerhedskrav, og vi sørger altid for, at busserne indeholder det rette sikkerhedsudstyr, som er nødvendigt, når det er de små størrelser, der skal på tur, udflugt eller rejse.

 • Skoler og sportsklubber

  Ture med skole eller klub, vi tager jer med på korte og længere kørerturer.

  Skoleudflugter - kan være klassevis eller måske hele klassetrinnet, der skal på tur til museum, i Zoologisk have eller, at I som skole, har brug for en fast samarbejdspartner, til fast transport, der kan kører klasserne til svømning på en af kommunens andre skoler.

  Når børnene går til sport og fritidsaktiviteter, er det ofte forbundet med mange stævner, sommerlejre og andre arrangementer, hvor mange børn mødes, og skal transporteres til og fra. Både som sportsklub eller arrangør, kan du kontakte Odense Turistbusser med henblik på at løfte jeres befordringsopgave til og fra lokationen.

 • Udland

  Rejse rundt i Europa, vi kører jer ud på de mindeværdige oplevelser.

  Rejselyst og erfaring går kan gå hånd-i- hånd, når I skal ud i Europa. Vores chauffører har nemlig lidt af begge dele. Derfor kan I læne jer trygt tilbage i sæderne, og nyde turen, syd-, nord-, øst- eller vestpå. Vi er vant til at kører de lange distancer, og for altid at overholde kører-/hviletidsbestemmelser, så indsætter vi to chauffører på de længere rejser.

  Den store erfaring, kommer ikke kun vores ferielystne passagegerer til gode, når det kommer til en behagelig og sikker tur, men også hvis I har brug for lidt idéer til jeres rejse, kan vi og vores chaufører ofte komme med en anbefaling eller to, og vores medarbejdere, hjælper også gerne med planlægningen af gode steder til at holde pauser, finde de bedste/smukkeste ruter og meget mere.

 • Indland

  Vi kender de danske veje både ud og hjem. Kom altid trygt frem.

  Vi har efterhånden kørt de danske veje tynde i vores skønne busser, og den fantastiske oplevelse, skal I da ikke snydes for. Når du udvælger os til at sidde bag rattet på din rejse, så overlader vi intet til tilfældighederne, men trækker på vores store erfaring fra buskørsel i Danmark. Skulle der opstå trafikuheld eller lignende længere fremme på ruten, vil vi oftest kende en god alternativ rute, som vi kan ty til.

  Er det en seværdighed, et arrangement eller noget helt tredje, der er destinationen, så skal vi nok nå frem til tiden. Ønsker I også, at vi skal stå for hjemtransporten, så fastsætter i blot tid og sted for dette, vi møder op for jer med et smil.

 • Fast skema | Kontraktkørsel

  Turen, der er den samme hver eneste uge

  I har måske et kørselsbehov, der er tilbagevendende uge efter uge eller dag efter dag. For nogle kan det være handicappede, ældre eller børn, der hver uge skal køres til og fra aktiviteter eller arrangementer. Vores service kan rumme alle slags behov, og vi elsker at arbejde med mennesker.

  Befordringen kan være ledsaget af en plejer eller pædagog, men kan i mange tilfælde også varetages af vores nærværende og servicemindede chauffører. Vores opgave er altid at sikrer en tryg og sikker kørsel, uanset om det er for kommunen, en institution, så tilpasser vi vores skema til det enkeltes kørselsbehov. Vi sørger for udførlig dokumentation ift. kilometerforbrug og kørertider.

Få et tilbud Kontakt