Oftest stillede spørgsmål ved leje af bus

Oftest stillede spørgsmål.

Kan jeg afbestille min booking?
Ja, du kan afbestille din booking GRATIS helt op til 8 dage før den planlagte tur. Afbestilles turen senere end dette, vil der blive opkrævet et afbestillingsgebyr.

Koster det noget at modtage et tilbud?
Nej, det er helt gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på din opgave. Så send du blot en forespørgsel afsted til os.

Hvornår kan jeg forvente at modtage svar på min forespørgsel/anmodning om tilbud?
Vi bestræber os altid på, at besvarer din forespørgsel inden for 24 timer.

Hvornår ankommer bussen?
Vores chauffør ankommer med bussen, 10-15 min. før aftalte afgang, så der er god tid til at komme ombord på bussen og evt. pålæsse baggage.

Jeg har brug for en bus med kort varsel, kan I hjælpe mig?
Ja, vi kan sende en bus med kort varsel, så vi kan håndterer både akutte og planlagte rejser, der er pludseligt opstået. Vi anbefaler i disse tilfælde, at du ringer til os, og er det uden for normal kontortid, så kan vi altid træffes på vores vagttelefon.

Hvad indeholder tilbuddet, jeg har modtaget?
I det tilbud du modtager, er alt inkluderet herunder; chauffør, diesel, moms, afgifter og evt. bro/færgeudgifter. Har I, nogle særlige ønsker såsom forplejning eller ekstra stop undervejs på ruten, kan dette være angivet, såfremt I har oplyst dette ved forespørgslen.

Er jeres busser inklusiv chauffør?
Ja, der medfølger altid en erfaren og dygtig chauffør med vores busser, og derfor er dette også inkluderet i prisen.

Er det muligt at få forplejning på turen?
Ja, vi forsøger altid at imødekomme jeres ønsker til forplejning uanset om der er tale om kaffe/te, vand eller mad.

Må vi indtage medbragt mad og drikkevarer på turen?
Ja, selvfølgelig må I indtage medbragt mad og drikke ombord på bussen.

Er der toiletfaciliteter i bussen?
Ja, alle vores større busser er udstyret med toilet. De mindre busser er uden toilet, men her kan vi indlægge toiletpauser undervejs på turen.

Må man ryge i bussen?
Nej, rygning er under ingen omstændigheder tilladt ombord på bussen. Vi kan aftale at indlægge rygepauser på ruten, hvis dette ønskes.

Kan jeg leje en bus uden chauffør?
Nej, det er ikke muligt at leje vores busser uden en medfølgende chauffør.

Hvad er køre-hviletid?
Køre-hviletid er bestemmelserne for, hvor langt chaufførerne må køre inden, de er påkrævet et hvil. Alle vores chauffører overholder kører-hviletidsbestemmelserne, derfor vil der ved længere rejser blive indsat to chauffører på opgaven.

Hvad gør jeg hvis bussen ikke dukker op?
Vi kan ikke komme udenom, at der kan ske uheld på vejen hen til dig, der gør at vores bus imod forventning bliver forsinket. I disse tilfælde anbefaler vi dig at ringe direkte på vores vagttelefon: 70 70 10 66, som kan kontakte 24/7, året rundt.

Har du andre spørgsmål til os? Kontakt os her

I forbindelse med leje af bus, kan du/I have mange spørgsmål, som I ønsker besvaret, inden I booker. Vi forsøger at imødekomme mange af disse spørgsmål ved at lave en oversigt over de oftest stillede spørgsmål, som vi møder fra vores kunder, og i de henvendelser med forespørgsler vi modtager.

Vi håber, at du ved at læse vores “Oftest stillede spørgsmål” vil blive en smule klogere på den service vi yder, og måske endda få besvaret konkrete spørgsmål, som du ligeledes måtte sidde med. Finder du ikke svar på dine spørgsmål i denne oversigt, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Få et tilbud Kontakt