Busselskab med næsten 60 års erfaring. Du får masser af fordele, når du kører med os.

 • Moderne og komfortable busser

  Alle vores busser er moderne og tilbyder alt, hvad du måtte ønske for at få en behagelig og skøn tur. Uanset om turen måtte være lang eller kort, så følger bekvemmeligheden altid med.

 • Alle størrelser af busser

  Vores garage rummer busser i alle størrelser, I kan booke en tur for kun 1 person og op til 79 personer i samme bus. Vi stiller gerne flere busser til rådighed, så vi kan matche jeres transportbehov.

 • Korte og lange busture

  Vi tilbyder alle typer af bustransport, så uanset om det er daginstitutionen, der skal på en kort tur eller bridgeklubben, der skal hele vejen til Costa del Sol, så er vi godt kørende.

 • Vi kan hjælpe med planlægningen

  Søger I inspiration eller hjælp til planlægningen af jeres tur eller længere rejse, så kender vi efterhånden til rigtig mange skønne steder i både Danmark og Europa.

 • Erfaren Chauffør

  Alle vores busser køres af en dygtig og erfaren chauffør. Udgifterne til chaufføren, er altid inkluderet i vores priser.

 • Høj sikkerhed

  Vi har altid et stort fokus på sikkerheden, og derfor gennemgår vores busser også regelmæssige kontrol af sikkerheden, og vores chauførere efteruddannes i sikkerhedsprocedure og førstehjælp.

 • Nyd udsigten og pladsen omkring dig

  Vores busser har alle store vinduespartier, så du kan nyde udsigten og følge i det smukke landskab, der passerer forbi. Du vil opleve at vores busser har god plads til både dig og din baggage.

 • Rene og præsentable omgivelser

  Vi sætter en ære i at holde vores busser rene og istandsatte, så passagerne altid bliver mødt af en velduftende og ren bus. Nyd blot turen i lækre omgivelser.

 • Uddannede chauførere med erfaring

  Alle vores busser føres af en erfaren en chauffør, der har alle de lovpligtige certifikater og som formår, at håndterer langt de fleste situationer planlagte såvel som de uventede.

 • Autostole og selepuder til de mindste

  Foruden, at vores medarbejdere er rigtig gode til børn, så sørger vi også for at bussen er udstyret med det rette sikkerhedsudstyr til deres transport.

 • De rigtige dæk - hele året!

  Vores busser kører altid på de rigtig dæk. Dækkene tjekkes ofte for slid og skader og udskiftes i forhold til vind og vejr. Derved har vi altid et godt greb i vejen- for din sikkerhed.

 • Førstehjælpsudstyr

  Alle vores chauførere har bestået et førstehjælpskursus, og efteruddannes ofte heri. Busserne er alle pakket med førstehjælpsudstyr, der kan benyttes ved uheld.

Hvis I er interesseret i at leje en bus, så skal I blot udfylde kontaktformularen, så vender vi retur hurtigst muligt angående din forespørgsel. I kan også kontakte os direkte på e-mail: [email protected] eller ringe til os på vores døgnåbne telefoner med nummeret: 70 70 10 66. Odense Turistbus tilbyder busser fra 6 til 79 personer, og vi arrangerer busture til både ind- og udland. Vores busser køres altid af en erfaren chauffør, hvilket er inkluderet i prisen. Ønsker I hjælp til planlægning af rejsen, så er vi selvfølgelig behjælpelig med valg af hoteller, udflugtsmål eller lignende. Få flere svar under vores "Oftest stillede spørgsmål".

Få et tilbud Kontakt